loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 212 سه شنبه 19 اسفند 1393 نظرات (0)

این گزارش به ممنوعیت 10 مورد عجیب از جمله ممنوعیت کچاپ، آدامس و بازی‌های کامپیوتری  در کشورها پرداخته است.

 

حرف از سلاح سرد یا مواد مخدر نیست؛ خوراکی‌هایی که در هر سوپرمارکتی در ایران پیدا می‌شود، در برخی کشورها ممنوع است. البته آنها برای تصویب این قوانین دلایل خودشان را دارند. این گزارش به ممنوعیت 10 مورد عجیب در کشورها پرداخته است.

بازی‌های کامپیوتری در چین

در سال 2000 دولت چین تصمیم گرفت کنسول‌های بازی‌های کامپیوتری را ممنوع کند، چرا ک باور داشت روی سلامت ذهنی افراد تاثیر منفی می‌گذارد. ولی این ممنوعیت در سال 2014 برداشته شد.

b2ap3_thumbnail_z-crysis-2a.jpg

لباس‌های مد «امو»

«امو» سبک موزیکی است که در دهه 80 میلادی باب و خیلی زود فراموش شد. با وجود این در سال‌های اخیر لباس‌هایی که اعضای این گروه‌‌ها می‌پوشیدند در میان نوجوانان مرسوم شد. دولت روسیه در سال 2008 استفاده از این سبک لباس را ممنوع کرد، چرا که معتقد بود «تهدیدی علیه ثبات ملی» است. سیاستمداران روسی معتقد بودند که نرخ بالای خودکشی در میان نوجوانان ریشه در همین مد لباس دارد. کسانی که این مدل لباس را می‌پوشند معمولا احساساتی، خجالتی و آرام هستند. همچنین این مد لباس را با افسردگی، خودزنی و خودکشی مرتبط می‌دانستند.

بازی‌های کامپیوتری در اماکن عمومی یونان

دولت یونان در سال 2002 بازی‌های کامپیوتری در اماکن عمومی را ممنوع کرد. دلیل این تصمیم مقابله با شرط‌بندی الکترونیکی و پول‌شویی سازمان‌دهی شده از سوی باندهای شرط‌بندی بود.

*خوراکی‌های تقویت شده در دانمارک

مقامات دانمارک معتقدند که شهروندان این کشور نباید در مصرف ویتامین‌ها و مواد مقوی زیاده‌روی کنند و به همین دلیل خوراکی‌های تقویت شده را ممنوع کرده‌اند. این قانون منجر به ممنوعیت مصرف برندهای نامداری مثل اووالتین (نوعی پودر شکلات) شد.

بازی اسکرابل در رومانی

در سال‌های 1980، نیکولا چائوشسکو، رئیس‌جمهوری وقت رومانی بازی اسکرابل را ممنوع کرد. اسکرابل یک بازی مشهور کلمات متقاطع است. چائوشسکو معتقد بود این بازی «خیلی روشنفکرانه» و «شیطانی» است.

b2ap3_thumbnail_Scrabble_board_with_Tagalog_words.jpg

برخی اسامی در دانمارک

والدین دانمارکی اگر بخواهند نامی از میان نام‌های قانونی این کشور برای فرزندشان انتخاب کنند، باید از دولت اجازه بگیرند. (عین ما!)

آدامس در سنگاپور

از سال 1992 وارد کردن و فروش آدامس در سنگاپور ممنوع شده. دلیل این تصمیم تمیز نگه‌داشتن اماکن عمومی در این شهر  است. سنگاپوری‌هایی که می‌خواهند آدامس بدون شکر مصرف کنند، باید نسخه بگیرند.

b2ap3_thumbnail_co213.jpg

کچاپ در مدارس فرانسه

در سال 2011 فرانسه استفاده از سس‌های مختلف مثل کچاپ در رستوران مدارس را ممنوع کرد تا از آشپزخانه فرانسوی محافظت کند.

b2ap3_thumbnail_14_2_3.jpg

کیسه پلاستیکی در بنگلادش

دولت بنگلادش استفاده از کیسه‌های پلاستیکی را از سال 2003 ممنوع کرد. کیسه‌های پلاستیکی که در کوتاه مدت تجزیه‌ناپذیر هستند، یکی از بزرگ‌ترین دشمنان محیط‌‌زیست محسوب می‌شوند. بنگلادش اولین کشور در جهان است که استفاده از این کیسه‌ها را ممنوع کرده و دلیل آن مسدود شدن سیستم فاضلاب است. آفریقای جنوبی، رواندا، چین، استرالیا و ایتالیا هم بعد استفاده از کیسه‌ها را ممنوع کردند.

b2ap3_thumbnail_Plastic-Bag.jpg

روروک در کانادا

دولت کانادا استفاده از روروک  را ممنوع کرد، چرا که تحقیقات نشان می‌‌دهد رشد بدنی و ذهنی کودکان را به تاخیر می‌اندازد. جریمه داشتن روروک در کانادا 100 هزار دلار است.

b2ap3_thumbnail_20150309-165659.jpg

تماشاگران امروز

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 253
  • تعداد اعضا : 496
  • آی پی امروز : 941
  • آی پی دیروز : 405
  • بازدید امروز : 4,204
  • باردید دیروز : 5,284
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 12,339
  • بازدید ماه : 95,856
  • بازدید سال : 614,426
  • بازدید کلی : 7,234,301