loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 218 چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

سلامت روان،5 راه برای رهایی از فحاشی ،متأسفانه در جوامع امروزی فحاشی تبدیل به بخش اجتناب‌ناپذیر زندگی شده است و بسیاری از مردم زندگی خود را بدون آن نمی‌توانند متصور باشند. کودکان نیز از این قاعده جدا نیستند زیرا آن‌ها به‌راحتی این لغات را از والدینشان می‌آموزند.

به نظر من عادت به استفاده از کلمات رکیک و فحاشی به اعتیادی عجیب‌وغریب بین افراد جامعه تبدیل‌شده است. اگر انسان‌ها از این عادت مخرب قافل شوند در دوره بسیار کوتاهی به تخریب کامل انسانیت خود پرداخته‌اند. چند سال پیش من تصمیم گرفتم بدزبانی و بددهنی را کنار بگذارم. سعی کردم در برابر وسوسه استفاده کردن از کلمات رکیک جلوگیری کنم و پس از مدتی متوجه شدم می‌توان این عادت مخرب را ترک کرد. سعی کردم به برخی از دوستانم فواید استفاده از کلمات مثبت و تاثیرآن به روی سلامتی را بیاموزم. روانشناسان اعتقاددارند عادت به فحاشی و نفرین دیگران در ذهن احساس ناپایداری می‌سازد و تأثیر منفی به روی سیستم عصبی می‌گذارد.

شما باید تمام تلاش خود را بکنید تا از شر این عادت مخرب خلاص شوید. اگر شما احساس می‌کنید به نتایج مطلوب نمی‌رسید شما باید خودتان را مجازات کنید. به‌عنوان‌مثال پس از استفاده ازجمله نادرست شما باید خودتان را جریمه کرده تا تکرار نکنید. شما می‌توانید از دیگران مشاوره گرفته تا بدزبانی‌تان را کنار بگذارید و به فرد هوشمندی تبدیل شوید.
 


1. طرز فکرتان را تغییر دهید: بعضی از افراد پس از گفتن جمله بد می‌گویند زبانت را گاز بگیر؛ اما به نظر من این حرف کاملاً اشتباه است. به نظر من شما باید کمی عمیق‌تر فکر کنید و متوجه باشید شیوه زندگی‌تان بستگی به طرز فکر و طرز بیانتان دارد. مردم معمولا در هنگامی‌که تحریک می‌شوند و کنترلی به روی احساساتشان ندارند از کلمات بدی استفاده می‌کنند. می‌توانم با اطمینان به شما بگویم که انسان‌های موفق و شاد ترجیح می‌دهند از کلمات مثبت استفاده کنند تا منفی زیرا تفکر مثبت در زندگی آن‌ها به‌عنوان الویت است.

2. در محیط سالم زندگی کنید: به ارتباطات خود سر و سامانی دهید. آن دسته از دوستانتان که در جوک‌ها و جمله‌هایشان از کلمات رکیک و ناپسند استفاده می‌کنند، فاصله بگیرید. شما باید سعی کنید در کنار افرادی باشید که تفکر مثبت دارند و از جملات مثبتی در حرف‌هایشان استفاده می‌کنند. به‌شدت توصیه می‌شود با عزیزان و نزدیکانتان به‌خصوص کودکان ارتباطات بیشتری برقرار کنید؛ زیرا هنگامی‌که شما با کودکان در حال گفت‌وگو هستید مانند یک الگو می‌مانید. پس تمام سعی خود را می‌کنید تا بهتر صحبت کنید. علاوه بر این شما باید مراقب نوع موسیقی انتخابی‌تان باشد زیرا در برخی از موسیقی‌ها از الفاظ نادرستی استفاده می‌شود و این گوش ندادن بخشی از درمان است. شما باید این موارد را رعایت کنید تا از این دور باطل رهایی پیدا کنید. تنها 21 روز کافی است تا شما طرز فکرتان را مثبت کرده و از عادات بد خلاص شوید.

3. دایره لغاتتان را افزایش دهید: هنگامی‌که دایره لغات وسیعی داشته باشید می‌توانید از کلمات مناسب‌تری برای بیان احساساتتان استفاده کنید. اگر می‌خواهید مطمئن شوید گامی با اعتمادبه‌نفس به‌سوی موفقیت برداشته‌اید باید دایره لغات خود را افزایش دهید؛ اما چگونه می‌توان به این مهارت رسید؟ شما می‌توانید با خواندن کتاب‌های کلاسیک و ارتباط باشخصیت‌های پخته این مهارت را گسترش و توسعه دهید و کلمات بهتری را جایگزین کلمات بد در هنگام ابراز احساسات کنید. من تصمیم گرفتم در هنگام بروز خشم به‌جای استفاده از کلمات بد از جملات خنده‌دار استفاده کنم. برای درک حس بسیار بد استفاده از کلمات بد شما می‌توانید صدای خود را ضبط کرده و پس از شنیدن متوجه صدای نفرت‌انگیزتان که به دلیل استفاده از کلمات بد است، می‌شوید.

4. استرستان را کاهش دهید: یکی از همکارانم به من می‌گفت فحاشی راهی برای آزاد کردن تنش است اما من کاملاً با این عقیده مخالف هستم زیرا با این روش ما تنها هیزمی در آتش خشم خود و دیگران ریختن است. روانشناسان معتقد هستند رابطه زیادی بین استرس‌های مزمن و عادت به فحاشی وجود دارد. پس از فحاشی و استرس شما معمول تحریک‌پذیر و خشمگین‌تر می‌شوید. اگر شما احساساتی هستید، شما باید بیاموزید در مقابل انتقاد دیگران چگونه پاسخ بدهید. تغییر دیدگاهتان و تمرکز به چیزهای مثبت باعث شادی و موفقیت شما خواهد شد.

5. مربی مناسبی پیدا کنید: اگر شما نمی‌توانید عادت فحاشی خود را کنار بگذارید باید از یکی از اعضاء خانوادگان کمک بگیرید من امیدوارم آن‌ها شمارا درک کرده تا استرستان کاهش پیدا کند. اگر خانواده‌تان به شما کمک نکردند شما می‌توانید از دوستتان کمک بگیرید تا عادت مخرب فحاشی را از خودتان دور کنید.

اگر شما از این عادت مخرب فحاشی خسته شده‌اید سعی کنید با توجه به این نکته ها رفتارتان را تغییر دهید. حال زمان آن رسیده که از این روند تخریب اجتماعی خودتان جلوگیری کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 56
  • تعداد اعضا : 496
  • آی پی امروز : 1004
  • آی پی دیروز : 405
  • بازدید امروز : 7,850
  • باردید دیروز : 5,284
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 15,985
  • بازدید ماه : 99,502
  • بازدید سال : 618,072
  • بازدید کلی : 7,237,947